Zakaj ponujati aplikacijo nVitamin?

Ste razmišljali zakaj bi vašim strankam ponujali aplikacijo nVitamin in kakšne koristi bi imeli vi od tega?

  • Takojšen dostop do finančnih podatkov poslovanja vaše stranke tudi izven vašega operativnega časa – delovnega časa računovodskega servisa

Aplikacija omogoča uporabniku prikaz finančnega stanja stroškov in prihodkov po mesecih ter pregled letnega prometa s kupci za tekoče leto ali za pretekla leta, tabelarično in grafično. Pregled odprtih saldov po kupcih in dobaviteljih je podprt z možnostjo izpisa odprtih postavk za izbrane stranke ter pošiljanja obvestil kupcem o neplačanih računih.

  •  Direkten vnos podatkov in brezpapirna korespondenca

Neposreden vnos glav prejetih/izdanih računov v fakturno knjigo, ki omogoča tudi dodajanje novih strank. Poleg vnešenih podatkov se lahko pripne tudi slika skeniranega dokumenta, ki služi vam, da lahko tak dokument poknjižite, ne da bi imel pri sebi dokument tudi v papirni obliki. Vnešene podatke lahko uporabnik popravlja, dokler račun ni še poknjižen v računovodstvu. Vnašamo lahko tudi zneske plačil in imamo posledično možnost izpisa seznama neplačanih računov. V pregledu prejetih/izdanih računov lahko uporabi filter na poljubnem podatku za prikaz samo določenih računov. Iz preleda prejetih računov lahko pripravimo plačilne naloge za katere se izdela XML datoteko, ki se jo direktno izvozi v bančni program.

  • In nenazadnje dodatni finančni prilivi na vaš račun

V podjetju Njorka d.o.o. puščamo odprte možnosti glede končne cene, ki jo boste ponudili vašim strankam. Za vsakih 6€ vam zaračunamo 1€ manj oziroma 16.67% popusta glede na priporočeno prodajno ceno

Moduli/Cena Priporočena cena Koliko vam mi računamo?
Finance 6.00€ 5.00€
Knjiga prejete pošte (PP) 9.00€ 7.50€
Fakturiranje 12.00€ 10.00€
Plače 6.00€ 5.00€
Geo 30.00€ 25.00€

Še ne poznate aplikacije nVitamin?

Potem pa hitro kliknite na www.nvitamin.si kjer si lahko ogledate kaj vse aplikacija omogoča, lahko jo tudi preizkusite.

Vas zanima več ali potrebujete dodatna pojasnila? Pokličite nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja!